Kolhunkorjaus, Kolhunkorjaus PDR, Kolhutpois, kolhutpois TKP, Lommon oikaisu, Kolhun oikaisu,

KOLHUTPOIS PDR TEKNIIKALLA


Korjaustekniikkamme perustuu puhtaasti mekaaniseen prosessiin sekä käsityöllä tapahtuvaan osaamiseen ja korkeatasoiseen ammattitaitoon.

Kolhun tai painauman korjauksen onnistumisen edellytys on, että maalipinta ei ole vahingoittunut. Autossa oleva kolhu palautuu siihen kuntoon, kuin se oli ennen vahingoittumistaan, ilman minkäänlaista maalaustoimenpidettä ja vieläpä kaikenlisäksi edullisesti.


shapeimage_3
shapeimage_7
Dent-Board
shapeimage_6
shapeimage_5
3624
0903_1
3607

Tekniikka

Täsmäkorjaukset tehdään niitä varten suunnitelluilla PDR-työkaluilla, joita työkalukärryissä on liki sata erilaista. Työvälineet ovat eri pituisia ja muotoisia koukkupäisiä puikkoja, jotka ujutetaan auton korin sisärakenteiden kautta painauman taakse. Esimerkkinä, jos ovesta poistetaan kolhu, verhoiluja ei tarvitse lainkaan purkaa. Yli 95% pienehköistä peltivaurioista voidaan korjata. Loput viisi prosenttia ovat niin hankalissa paikoissa, ettei niiden taakse pääse millään keinolla. Työkalujen kärjissä käytetään aina pehmeitä kumisuojia, jotka takaavat sen, että työstövaiheessa niin peltipinnan sisäpuolelta kuin ulkopuoleltakin käsittely ei vaurioita maalipintaa. Korjausmenetelmää käytetään myös uusissa autoissa. Kolhunkorjaajamme kiertävät päivittäin uudella maalla eri autoliikkeissä korjaamassa niissä myynnissä olevia autoja myyntikuntoon. Tämän lisäksi he palvelevat kuluttajia omissa toimipisteissämme Espoossa sekä Helsingin Herttoniemessä tai myös tarvittaessa asiakkaan omissa tiloissa sopimuksen mukaan.

Olemme alan edelläkävijä Suomessa jo vuodesta 2002. Tekniikka, jolla kolhut korjataan nopeasti ja tehokkaasti on vaativaa käsityötä. Tekniikkaa kutsutaan oikealla nimellä PDR menetelmäksi. Tätä tekniikkaa on käytetty mm. Yhdysvalloissa 80-luvun puolivälistä lähtien.

Tekniikka on ollut käytössä useissa eri maissa jo viitisentoista vuotta. Täsmäkorjaus säästää auton omistajille huomattavasti sekä aikaa että rahaa. Varaosia ei tarvita, eikä korjattu kohta kaipaa uutta maalausta. Kiillotuksen jälkeen maalipinta on täysin alkuperäisen veroinen. Painaumien oikaisu sujuu nopeasti vaurion koosta riippuen.


Lisätietoa

Jesse Berg  010 271 77 54

                  +358452605502‬  

Frasse Alm  010 271 77 51


TARJOUSPYYNTÖ