Auton kiillotus TKP-Palvelut Espoo

Auton kiillotus

Haluaisitko palauttaa autosi kuluneen ja haalistuneen maalipinnan takaisin uuteen loistoon? Auton koneellinen kiillotus poistaa pienet naarmut sekä palauttaa kuluneen maalipinnan värisävyn ja kiillon takaisin uudenveroiseen kuntoon.

TKP-Palvelut tarjoaa auton maalipinnan ja ajovalojen kiillotukset Espoon Koskelossa yli 15 vuoden kokemuksella.

Kiillotuksen jälkeen auton maalipinta kannattaa suojata joko PPF kalvolla tai keraamisella pinnoitteella, joka auttaa pitämään kiillotetun pinnan puhtaana ja kiiltävänä.

Step-1 kiillotus


Auton maalipinta käydään läpi kertaalleen yhdistelmäaineella ja laikalla, joka poistaa maalipinnan virheitä ja naarmuja sekä antaa hyvän lopputuloksen.

Hinta alkaen. 290€

Step-2 kiillotus

Suosituin!

Step-2 kiillotuksessa auton maalipinta käydään kahdella kertaa läpi karkealla ja hienolla laikalla, joilla saadaan poistettua noin. 90% maalipinnan naarmuista.

Hinta alkaen. 470€

Step-3 kiillotus


Step-3 käsittelyn tarkoitus on palauttaa auton maalipinta täysin uudenveroiseen tai jopa sitä parempaan kuntoon. Step-3 kiillotuksessa auto käydään läpi karkealla, keskikarkealla ja hienolla laikalla.

Sopimuksen mukaan

Koneellinen kiillotus lyhyesti

Koneellisella kiillotuksella auton maalipintaa hiotaan muutaman mikrometrin verran työhön tarkoitetulla kiillotuskoneella sekä erilaisilla hiomalaikoilla ja hioma-aineilla.

Auton kiillotuksella voidaan häivyttää ja tasoittaa myös syvempiäkin naarmuja. Lähtökohtaisesti kaikki naarmut, joita ei voi tuntea kynnellä voidaan poistaa koneellisella kiillotuksella.

Auton kiillotus eli myllytys on autonhoitoalan vaativin työtehtävä, joka tulisi aina jättää osaavalle ammattilaiselle parhaan lopputuloksen saamiseksi. Kokematon tekijä voi saada auton maalipinnan jopa huonompaan kuntoon kuin mitä se oli ennen kiillotusta.

Pyydä tarjous!

Haluaisitko tarjouksen auton kiillotukselle? Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella niin vastaamme sinulle pian!

Auton kiillotus
×