Maalipinnan suojakalvo PFF Espoo

PPF Kalvo

Paint Protection Film on läpinäkyvä maalipinnan suojakalvo, joka on paras tapa suojata auton maalipintaa ja ajovaloja fyysisiltä iskuilta ja kemikaaleilta.

TKP-Palvelut tarjoaa huippulaadukkaat PPF kalvot asennettuna kaikille auton riskialttiille alueille tarpeittesi mukaan. Olipa kyseessä sitten ajovalojen, sivuhelmojen tai koko auton etuosan suojaus.

PPF Kalvo on yhä useamman uuden auton omistajan ensimmäinen sijoitus, joka pitää vastahankitun auton maalipinnan uudenveroisena ja maksaa siten itsensä takaisin viimeistään silloin kun auto myydään eteenpäin.

PPF on paras ratkaisu kiveniskuille ja naarmuille alttiiden riskialueiden suojaamiseen, joita ovat esimerkiksi:

  • Ajovalot
  • Etulokarit
  • Etupuskuri
  • Peilit
  • Sivuhelmat
  • Kynnyskotelot

PPF Maalipinnan suojakalvo

PPF Maalipinnan suojakalvo

PPF on 100% läpinäkyvä polyuretaanikalvo, joka suojaa auton maalipintaa kiveniskuilta, oksien raapimiselta sekä muilta fyysisiltä ja kemiallisilta vaurioilta. Maalipinnan päälle asennettava PPF kalvo antaa kestävän ja pitkäikäisen suojan, joka pitää auton alkuperäisen maalipinnan uudenveroisessa kunnossa.

PPF kalvo suojaa auton maalipintaa haalistumiselta sekä hylkii tehokkaasti vettä ja likaa, joka helpottaa huomattavasti auton puhtaanapitoa.

PFF kalvolla suojattu auto pysyy ehjänä, puhtaana ja uudenveroisena vuodesta toiseen.

Pyydä tarjous

PFF kalvon asennuksen haastavuudessa ja hinnassa on suuria eroja eri automallien välillä. Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella niin teemme sinulle tarjouksen PFF kalvojen asennuksesta tarpeittesi mukaan!

PFF Kalvo
×