PDR Korjaus

Onko autoosi tullut pieni kolhu tai lommo?

Pieni lommo tai parkkipaikkakolhu on korjattavissa jopa alle 1 tunnissa ja vain murto-osalla perinteisen peltikorjaamon kustannuksista. Kaiken tämän mahdollistaa aikaa ja rahaa säästävä PDR menetelmä.

TKP Palvelut tarjoaa PDR korjauksia Espoon toimipisteessä sekä liikkuvana palveluna Helsingin ja Vantaan alueella.

Milloin auton kolhu voidaan korjata PDR-menetelmällä?

PDR eli Paintless Dent Repair menetelmällä voidaan oikaista pieniä parkkipaikkakolhuja, kevyitä iskemiä ja painaumia.

Korjattavassa vauriossa on oltava ehjä maalipinta ja se on sijaittava sellaisessa kohtaa autoa, että sitä voidaan käsitellä PDR-erikoistyökaluilla.

PDR-korjauksen hinta ja edut

PDR-korjaus on tavallista peltikorjausta edullisempi ja nopeampi kolhujen korjausmenetelmä. Se mikä perinteisellä peltikorjaamolla saattaa viedä 2-3 päivää on korjattavissa PDR-menetelmällä alle kahdessa tunnissa.

PDR-menetelmällä tehtävä kolhun korjaus maksaa alkaen 150 euroa.
Voit saada veloituksettoman kustannusarvion korjauksesta käyttämällä autosi Espoon TKP-Centerissä aukioloaikojen puitteissa tai vaihtoehtoisesti voit lähettää kuvan vauriosta meille joko Whatsappissa, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse!

Kysy lisää PDR-ammattilaiselta

PDR-korjauksella tehtävä kolhun oikaisu on vaativaa käsityötä, jonka taitajia Suomessa on vain kourallinen.

Kokenut kolhumestarimme Jesse Berg tekee säännöllisesti PDR-korjauksia Espoon TKP-Centerissä ja tarvittaessa myös muualla pääkaupunkiseudun alueella.

Lähetä kuva vauriosta tai tuo autosi vaurio näytille Espoon TKP-Centeriin niin teemme arvion, että onko vaurio korjattavasti PDR-menetelmällä.

PDR-Korjaus lyhyesti

Olemme alan edelläkävijä Suomessa jo vuodesta 2002. Tekniikka, jolla kolhut korjataan nopeasti ja tehokkaasti on vaativaa käsityötä. Tekniikkaa kutsutaan oikealla nimellä PDR menetelmäksi.

Tätä tekniikkaa on käytetty mm. Yhdysvalloissa 80-luvun puolivälistä lähtien. Tekniikka on ollut käytössä useissa eri maissa jo viitisentoista vuotta. Täsmä-korjaus säästää auton omistajille huomattavasti sekä aikaa että rahaa.

Varaosia ei tarvita, eikä korjattu kohta kaipaa uutta maalausta. Kiillotuksen jälkeen maalipinta on täysin alkuperäisen veroinen. Painaumien oikaisu sujuu nopeasti vaurion koosta riippuen.

Ajanvaraus

Loading...
×