Keraaminen pinnoite autoon TKP-Palvelut Espoo

Keraaminen pinnoite

Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton pinnoitteen asennuksen ajaksi!

Onko autosi maalipinta päässyt kulumaan ja haalistumaan? Keraaminen pinnoite ja auton kiillotus antaa autollesi kirkkaan lasimaisen kiillon sekä muodostaa pitkäkestoisen vettä ja likaa hylkivän suojan, joka helpottaa auton puhtaanapitoa jopa vuosiksi eteenpäin.

TKP-Palvelut tarjoaa huippulaadukkaat Zvizzer, Kenotek ja Korrek Pro sarjan keraamiset pinnoitteet asennettuna kaikkiin automerkkeihin ja malleihin yli 15 vuoden kokemuksella.

Hinnasto

Mikä on keraaminen pinnoite?

Keraaminen pinnoite on nestemäinen kemikaali, joka muodostaa ohuen vettä ja likaa hylkivän lasimaisen kerroksen auton maalipinnalle. Keraamisen pinnoitteen kestoaika on pinnoitteesta riippuen 1 tai jopa 5 vuotta, mikä tekee siitä huomattavasti pitkäikäisemmän valinnan perinteiseen autovahaan verrattuna.

Auton myllytys eli kiillotus

Auton maalipinta on kiillotettava koneellisesti ennen pinnoitteen asennusta, jotta voitaisiin saavuttaa paras mahdollinen kiilto ja pinnoitteen lupaama kestoaika.

Selaa asiakastöitämme

Hinta alkaen.

Kenotek

Kenotek Coat It' Flexo

1-2 vuotta

450€

Korrek Pro

Korrek Pro Ceramic TFC™ One

1-2 vuotta

450€

Kenotek

Kenotek Coat It' Camiq

3 vuotta

550€

Zvizzer

Zvizzer Ceramic Coat

3 vuotta

650€

Korrek Pro

Korrek Pro Ceramic TFC™ Cure

3-4 vuotta

850€

Zvizzer

Zvizzer Graphene

5 vuotta

850€

Korrek Pro

Korrek Pro Ceramic TFC™ Evo

4-5 vuotta

1200€

Kenotek

Kenotek Coat It' Force²

5 vuotta

1200€

Kenotek Coat It' Flexo Keraaminen pinnoite
Kenotek

Coat It' Flexo

Kestoaika: 1-2 vuotta

KENOTEK Coat It' Flexo on edullinen keraaminen kestopinnoite, jonka kova 7H pinta antaa autolle kirkkaan kiillon sekä vettä ja likaa hylkivän suojan.

Korrek Pro Ceramic TFC One Keraaminen pinnoite
Korrek Pro
Pro Ceramic TFC™ One

Kestoaika: 1-2 vuotta

KORREK Pro Ceramic TFC™ One on huipputekninen keraaminen kestopinnoite edullisemmassa hintaluokassa, joka muistuttaa kemialtaan ja ominaisuuksiltaan Ceramic TFC Cure pinnoitetta.

Pro Ceramic TFC™ One muodostaa hylkivän ja kestävän keraamisen kalvon, joka helpottaa merkittävästi auton pesua sekä voimistaa auton kiiltoa ja värisävyä.

Kenotek Coat It' Camiq Keraaminen pinnoite
Kenotek
Coat It' Camiq

Kestoaika: 3 vuotta

KENOTEK Coat It' Camiq on keskihintaluokan keraaminen kestopinnoite, jonka kova lasimainen 9H pinta hylkii tehokkaasti likaa ja vettä sekä antaa autolle korkeatasoisen kiillon.

Zvizzer Ceramic Coat Keraaminen pinnoite
Zvizzer
Ceramic Coat

Kestoaika: 3 vuotta

Zvizzer Ceramic Coat edustaa uuden sukupolven keraamisia pinnoitteita, joka antaa erinomaisen kiillon kaikille maalatuille auton pinnoille sekä optimaalisen suojan likaa, vettä ja kemikaaleja vastaan.

Korrek Pro Ceramic TFC Cure Keraaminen pinnoite
Korrek Pro
Pro Ceramic TFC™ Cure

Kestoaika: 3-4 vuotta

Korrek Pro Ceramic TFC™ Cure on Suomessa kehitetty huipputason keraaminen elastomeeripinnoite, jonka kiilto ja kulutuksenkesto on markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa.

Korrek Pro Ceramic TFC™ Cure pinnoite soveltuu lähes kaikkien auton pintamateriaalien ja vanteiden pinnoitukseen. Sopii myös teipatuille autoille ja alueille.

Zvizzer Graphene Keraaminen pinnoite
Zvizzer
Graphene

Kestoaika: 5 vuotta

KENOTEK Coat It' Force² on keraamisten pinnoitteiden lippulaivamalli, jonka kova lasimainen 9H pinta antaa huipputasoisen kiillon sekä pitkäikäisen ja tehokkaan vettä ja likaa hylkivän suojan.

Korrek Pro Ceramic TFC Evo Keraaminen pinnoite
Korrek Pro
Pro Ceramic TFC™ Evo

Kestoaika: 4-5 vuotta

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo on uusin ja paras ohutkalvopinnoite, joka luo uuden standardin autojen keraamisiin kestopinnoitteisiin.

Pro Ceramic TFC™ Evo pinnoitteen uusi kemiallinen rakenne mahdollistaa aiempaa paksumman keraamisen kalvon muodostamisen, joka kestää paremmin kulutusta ja kemikaaleja sekä tarjoaa syvempää värisävyä ja lisääntynyttä kiiltoa.

Kenotek Coat It' Force 2 Keraaminen pinnoite
Kenotek
Coat It' Force²

Kestoaika: 5 vuotta

KENOTEK Coat It' Force² on keraamisten pinnoitteiden lippulaivamalli, jonka kova lasimainen 9H pinta antaa huipputasoisen kiillon sekä pitkäikäisen ja tehokkaan vettä ja likaa hylkivän suojan.

Pyydä tarjous

Haluaisitko tarjouksen auton kiillotukselle ja keraamiselle pinnoitteelle? Täytä alla oleva lomake niin räätälöimme sinun autollesi sopivan paketin!

Keraaminen pinnoite
×