TKP-Palvelut

 • 20 Vuoden kokemuksella

  TUULILASIT JA ASENNUSPALVELUT

 • PDR tekniikalla jo vuodesta 2004

  PDR KOLHUTPOIS MAALAMATTA

 • 14 Vuoden kokemuksella

  KERAAMISET PINNOITTEET

 • Lumar suojakalvot

  IKKUNA KALVOTUS

 • PCRT TEKNIIKALLA

  KIVENISKUJEN KORJAUS

KORREK PRO TUOTTEET

KORREK PRO CERAMIC TFC POLYMATRIX

Polymatrix-ohutkalvopinnoite (TFC) on keraaminen pinnoite, joka suojaa auton pintaa tehokkaasti sekä peittää olemassa olevia naarmuja. Tuotteella voidaan suojata kaikki maali-, muovi ja metallipinnat sekä matta- ja kiiltopintaiset teippinnat. Se soveltuu käytettäväksi myös lisäsuojana kaikkien Korrek PRO-sarjan pinnoitteiden kanssa. Polymatrix muodostaa pitkäkestoisen, tiiviin ja kiiltävän pinnan joka hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä sekä suojaa syövyttäviltä aineilta ja UV-säteilyltä.


KORREK PRO CERAMIC TFC NANOSEAL 4K

CERAMIC TFC Nanoseal 4K on keraaminen TFC-pinnoite ammattilaiskäyttöön. Se suojaa auton pintaa tehokkaasti naarmuuntumiselta ja peittää olemassa olevia naarmuja. Sillä voidaan suojata kaikki maali-, muovi-, sekä metallipinnat. Nanoseal 4K sopii käytettäväksi sellaisenaan, mutta myös lisäsuojana esimerkiksi Korrek Pro Curen päällä. Nanoseal 4K muodostaa tiiviin, lakkamaisen ja kiiltävän pinnan. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä sekä suojaa syövyttäviltä aineilta ja UV-säteilyltä. Kalvon paksuutta voidaan kasvattaa lisäämällä kuivuneen pinnoitteen päälle lisäkerroksia. Tämä ominaisuus mahdollistaa erittäin paksujen ohutkalvopinnoitteiden luomisen. Pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 1-2 vuotta.

KORREK PRO CERAMIC TFC PROQUARTZ

Pro Quartz on ammattikäyttöön kehitetty äärimmäisen kova ja kestävä keraaminen TFC-pinnoite.

Pro Quartz suojaa pintaa tehokkaasti naarmuuntumiselta ja peittää jo olemassa olevia naarmuja. Sillä voidaan korvata perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartzit. Pinnoitteella voidaan suojata kaikki maali-, muovi- sekä metallipinnat. Sillä voidaan suojata myös vanteet. Pinnoite kuivuu muodostaen tiiviin ja lakkamaisen, kiiltävän pinnan. Pinnoite hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä sekä suojaa syövyttäviltä aineilta ja UV-säteilyltä. Pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 2-3 vuotta.

UUTUUS: KORREK Pro Ceramic TFC™ One

Uusi KORREK Pro Ceramic TFC ™ One on huipputekninen keraaminen kestopinnoite uudessa, edullisemmassa hintaluokassa. One on monilta ominaisuuksiltaan sekä peruskemialtaan sukua Ceramic TFC Cure -pinnoitteelle, mutta edullisempien komponenttiensa ansiosta on Onen valmistuskustannuksia saatu merkittävästi leikattua.

One muodostaa auton pinnalle laaja-alaisesti hylkivän ja kestävän keraamisen kalvon joka merkittävästi helpottaa auton pesua. Se antaa myös lisäsuojaa ympäristön rasituksia vastaan ja voimistaa auton kiiltoa sekä syventää värisävyä. Ammattilaisen asentaman KORREK Pro Ceramic TFC One -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 1-2 vuotta. One pinnoitteen hinta on asennettuna alkaen n. 300-400 euroa.

KORREK PRO CERAMIC TFC CURE

KORREK PRO CERAMIC TFC CURE on ammattikäyttöön kehitetty huipputason keraaminen elastomeeripinnoite.

CURE ja samoin koko CERAMIC TFC sarjamme on vuosien suomalaisen kehitystyön huipennus TFC- eli ohutkalvopinnoiteteknologiassa. CURE pinnoittaa lähes kaikki auton pintamateriaalit ja suojaa ne äärimmäisen kiiltävällä ja kestävällä tavalla. CURE pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto on markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. Cure korvaa kaikki perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartz-pinnoitteet. Curella voidaan muodostaa myös erittäin paksuja kalvoja käsittelemällä pinta useampaan kertaan, kerrosten tartunnan kuitenkaan heikentymättä. Cure TFC-pinnoitteella voidaan suojata myös auton vanteet. CURE- pinnoitteen kesto keskimääräisellä autoilijalla on jopa yli viisi vuotta.

UUTUUS: KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo

Uusi KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo on uusin ja paras ohutkalvopinnoitteemme autoille.

Se on tulosta vuosien kehitystyöstä suomalaisessa ohutkalvopinnoiteteknologiassa.

Korrek Pro Ceramic TFC™ Evo jatkaa Ceramic TFC™ Curen viitoittamalla tiellä autoalan pinnoitteiden uutena huipputuotteena. Evo luo uuden standardin autojen keraamisiin kestopinnoitteisiin.

Uudella Evolla paksumpi keraaminen pinnoite Evon täysin uudenlainen, mullistava kemiallinen rakenne mahdollistaa aiempaa paksumman keraamisen kalvon muodostamisen. Tämä tarkoittaa pinnoitteen parempaa kulutuksen- sekä kemikaalinkestoa, syvempää värisävyä sekä lisääntynyttä kiiltoa.

Evo -pinnoite hylkii likaa ja vettä tehokkaasti

Big Apple Shampoo

On ammattikäyttöön soveltuva tehokas ja voimakkaasti vaahtoava raikkaalle omenalle tuoksuva autoshampoo.

Big Apple Shampoolla voidaan pestä kaikki maali-, muovi-, lasi- sekä metallipinnat.

Se sopii käytettäväksi pesuaineena kaikkien PPShield-tuotteiden kanssa.

Voidaan käyttää yhdessä pesurin vaahdottimen kanssa.

Big Apple Shampoolla voidaan pestä myös matta/kiiltopintaisia teippipintoja.

Reload Shampoo

On ammattikäyttöön soveltuva, erityisesti yhdessä PPShield-kestopinnoitteiden kanssa käytettäväksi tarkoitettu hoitava ja ylläpitävä pinnoittava pesuaine. Reload Shampoolla voidaan pestä ja suojata kaikki maali-, muovi-, lasi- sekä metallipinnat. Se sopii käytettäväksi lisäsuojana kaikkien PPShield-tuotteiden kanssa.

Voidaan käyttää myös pinnoittamattomiin kohteisiin tai pinnoittavana huuhteluaineena.

Reload Shampoolla voidaan suojata myös matta- ja kiiltopintaisia teippipintoja.

Jättää vettähylkivän ja erittäin kiiltävän pinnan. PH 7-8.

PPClean

Tehopesuaine on ammattikäyttöön soveltuva voimakkaasti vaahtoava monipuolinen pesuaine.

PPClean irrottaa tehokkaasti maantiesuolaa, rasvaa ja kaikkia orgaanisia epäpuhtauksia.

PPCleanilla voidaan pestä kaikki maali-, muovi-, lasi- sekä metallipinnat.

Huuhtoutuu helposti pois juoksevalla vedellä. Se sopii käytettäväksi pesuaineena kaikkien PPShield tuotteiden kanssa. Veteen laimennetulla (3 %) PPCleanillä voidaan pestä myös matta- ja kiiltopintaisia teippipintoja.

Voidaan käyttää yhdessä pesurin vaahdottimen kanssa. PH 12.

PPShield Tarex

On pohjoisen haasteellisiin olosuhteisiin räätälöity uudentyyppinen ammattikäyttöön soveltuva hybridipesuaine, jossa yhdistyvät tehopesuaineen sekä liuotinpesuaineen parhaat puolet. Tarex irroittaa voimakkaasti pikeä, maantiesuolaa, rasvaa ja kaikkia orgaanisia epäpuhtauksia. Sillä voidaan pestä kaikki maali-, muovi-, lasi- sekä metallipinnat. Tarex sopii käytettäväksi pesuaineena kaikkien PPShield-tuotteiden kanssa. Voidaan käyttää yhdessä pesurin vaahdottimen kanssa. Veteen laimennetulla (1:1) Tarexilla voidaan pestä myös matta/kiiltopintaisia teippipintoja. PH 8-9.

Varaa aika

Varaa aika

Avoinna

 • Ma-pe

  08:00 - 16:00

× Miten voimme olla avuksi