TKP-Palvelut

 • PDR tekniikalla jo vuodesta 2004

  PDR KOLHUTPOIS MAALAMATTA

 • 20 Vuoden kokemuksella

  TUULILASIT JA ASENNUSPALVELUT

 • 14 Vuoden kokemuksella

  KERAAMISET PINNOITTEET

 • Lumar suojakalvot

  IKKUNA KALVOTUS

 • PCRT TEKNIIKALLA

  KIVENISKUJEN KORJAUS

 • Kaikki mahdolliset

  AUTOPESUPALVELUT

KOLHUTPOIS PDR TEKNIIKALLA

Kolhutpois PDR korjaustekniikkamme perustuu puhtaasti mekaaniseen prosessiin sekä käsityöllä tapahtuvaan osaamiseen ja korkeatasoiseen ammattitaitoon. Kolhun tai painauman korjauksen onnistumisen edellytys on, että maalipinta ei ole vahingoittunut.

Autossa oleva kolhu palautuu siihen kuntoon, kuin se oli ennen vahingoittumistaan, ilman minkäänlaista maalaustoimenpidettä ja vieläpä kaiken lisäksi edullisesti.

TEKNIIKKA

PDR-korjaukset tehdään niitä varten suunnitelluilla PDR-työkaluilla, joita työkalukärryissä on liki sata erilaista. Työvälineet ovat eri pituisia ja muotoisia koukkupäisiä puikkoja, jotka ujutetaan auton korin sisärakenteiden kautta painauman taakse. Esimerkkinä, jos ovesta poistetaan kolhu, verhoiluja ei tarvitse lainkaan purkaa. Yli 95% pienehköistä peltivaurioista voidaan korjata. Loput viisi prosenttia ovat niin hankalissa paikoissa, ettei niiden taakse pääse millään keinolla. Työkalujen kärjissä käytetään aina pehmeitä kumisuojia, jotka takaavat sen, että työstövaiheessa niin peltipinnan sisäpuolelta kuin ulkopuoleltakin käsittely ei vaurioita maalipintaa. Korjausmenetelmää käytetään myös uusissa autoissa.

Lisätietoa: Jesse Berg 

 

AJANVARAUS KALENTERI

Loading...
Kolhutpois PDR korjaustekniikka - Tkp Palvelut Oy

Kaksi peruskolhua auton ovessa

Olemme alan edelläkävijä Suomessa jo vuodesta 2002. Tekniikka, jolla kolhut korjataan nopeasti ja tehokkaasti on vaativaa käsityötä. Tekniikkaa kutsutaan oikealla nimellä PDR menetelmäksi. Tätä tekniikkaa on käytetty mm. Yhdysvalloissa 80-luvun puolivälistä lähtien. Tekniikka on ollut käytössä useissa eri maissa jo viitisentoista vuotta. Täsmä-korjaus säästää auton omistajille huomattavasti sekä aikaa että rahaa. Varaosia ei tarvita, eikä korjattu kohta kaipaa uutta maalausta. Kiillotuksen jälkeen maalipinta on täysin alkuperäisen veroinen. Painaumien oikaisu sujuu nopeasti vaurion koosta riippuen.

NOPEA AJANVARAUS

Varaa aika

Varaa aika


Avoinna

 • Ma-Pe

  08:00 - 16:00

SIJAINTIMME KARTALLA

× Miten voimme olla avuksi